Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Un partid cere ANULAREA alegerilor prezidențiale: A fost depus un DENUNȚ la DNA

Curtea Constituțională a validat, vineri, rezultatul primului tur de scrutin al alegerilor prezidențiale. Totodată, instituția a stabilit ordinea candidaților pentru cel de-al doilea tur, care va avea loc pe 24 noiembrie, Klaus Iohannis fiind pe primul loc, urmat de Viorica Dăncilă.

Însă, în ziua validării alegerilor, un partid a anunțat că a depus, la DNA, pe 14 noiembrie, un denunț pentru anularea scrutinului prezidențial. Motivul: votul din diaspora a fost fraudat, susține Partidul Dreapta Conservatoare.

Citește și: Viorica Dăncilă a mărturisit- Câte case are fostul premier

”Partidul Dreapta Conservatoare, persoana juridica de drept public prin hotararea Civila NR .32 /DEC /P /23.05.2018 din data de 23.MAI 2018 , inregistrat in Registrul partidelor politice la pozitia 175, prin presedintele P.D.C. a depus la data de 14 XI.2019 la Directia Nationala Anticoruptie denunț cu privire la modul in care au fost fraudate alegerile desfasurate la data de 10 XI.2019 pentru alegerea presedintelui Romaniei aât votul prin corespondență și cel anticipat au fost fraudate motiv pentru care cerem tragerea la raspundere penala a celor ce se fac vinovati de aceasta bataie de joc la adresa cetatenilor Romani din diaspora.”, susține Stan Ștefan, președintele Partidului Dreapta Conservatoare.

Citește și: Florin Iordache: Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă! O să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.