Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Un tată s-a certat cu soția și și-a luat cei doi copii, unul de 4 luni, unul de 5 ani, și s-a aruncat cu ei într-un baraj

Ultima Ora breaking news

UPDATE

Cei doi copii au fost declarați morți.

Știrea inițială

Un bebeluș de numai patru luni și un fratele său de de cinci ani au fost aruncați de propriul tată în barajul Berești, în județul Bacău. Incidentul s-a întâmplat după o ceartă a părinților, spun surse din rândul apropiaților. Tatăl, în vârstă de 30 de ani, a amenințat-o pe mama copiilor că se va arunca în râu cu cei mici.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au reușit să îi scoată pe copii din apă, dar în stare de inconștiență. Polițiștii le-au acordat acordat primul ajutor, până la sosirea ambulanței, iar medicii efectuează, în continuare, manevre de resuscitare.

Corpul bărbatului nu a fost găsit, deocamdată. El este căutat, atât în apă, cât și pe uscat, în zonele din jur, luându-se în calcul și varianta că acesta nu s-a aruncat în apă, ci și-a aruncat doar copiii.

Este al doilea caz care șochează România, după cel al mamei de la Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc, alături de cei doi copii ai săi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.