Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Valentin Gvinda, propunerea ministrului Cuc pentru şefia TAROM, refuză postul

stiripesurse.ro
Tarom

Valentin Gvinda, persoana desemnată săptămâna trecută de ministrul Transporturilor pentru funcţia de director general al Tarom, după demiterea Mădălinei Mezei, a anunțat Consiliul de Administrație al companiei că rezufă postul, potrivit unei comunicări intrate în posesia STIRIPESURSE.RO.

"Stimaţi colegi, vă informaz pe această cale că în urma unei scurte analize asupra stării generale a Tarom, am decis să nu semnez Contractul de Mandat. Notificarea telefonică către preşedintele CA Tarom, pe acest subiect, a fost transmisă în data de 17.10.2019, iar azi a fost făcută informarea oficială a CA cu prezentarea motivelor care au stat la baza deciziei mele. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, dar şi celor care au fost rezervaţi şi chiar şi acelora care au fost împotriva numirii mele în poziţia de DG", le-a transmis Valentin Gvinda colegilor.

Valentin Gvinda este angajat al companiei din 2017, exact un an după ce el a reprimit licența de instructor, pierdută în 2013 pentru un fals în acte, potrivit unor informaţii apărute în presă.

Fostul director Tarom, Mădălina Mezei, l-a acuzat pe ministrul Cuc că i-ar fi solicitat să reţină la sol cinci avioane în ziua votării moţiunii de cenzură, pentru ca mai mulţi parlamentari să nu ajungă în Bucureşti.

Consiliul de Administraţie al Tarom a precizat în schimb că Mădălina Mezei a fost revocată din funcţia de director general al companiei întrucât nu a reuşit să ducă la îndeplinire hotărârile CA, ale AGA şi nici anumite obligaţii care îi reveneau.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.