Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Viorica Dăncilă a ajuns pe Aeroportul Băneasa cu jumătate de oră înainte de întâlnirea cu Jean - Claude Juncker

ebu.eu
Dancila Juncker

Premierul Viorica Dăncilă se întâlnește marți cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit unor surse guvernamentale, discuțiile urmând să aibă loc în jurul prânzului.

Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, că discuțiile vor avea loc înainte  la ora 12: 30, ulteriorViorica Dăncilă având pe programul oficial stabilită întrevederea cu premierul Republicii Polone, Mateusz Morawiecki.

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker se află de luni în România, unde participă la Summit-ul Inițiativei Celor Trei Mări.

Luni seara, premierul Viorica Dăncilă a ratat întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, care trebuia să aibă loc pe Aeroportul Băneasa.

Guvernul a explicat ulterior că avionul oficialului european a aterizat mai devreme, dar și că ofițerii SPP au preluat coloana de la scara avionului și au plecat direct la hotel.

Surse au declarat pentru MEDIAFAX că Jean-Claude Juncker a fost cel care a decis momentul plecării de pe aeroport și că protocolul Executivului se afla la aeroport la momentul aterizării aeronavei.

Conform România TV, premierul Viorica Dăncilă a ajuns deja pe Aeroportul Băneasa, acolo unde îl așteaptă pe Jean - Claude Juncker.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.