Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Viorica Dăncilă anunţă DEMITEREA şefului Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

sursa FOTO: Inquam
dancila semneaza

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că marţi, 23 iulie, îl va demite pe preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Răzvan Vulcănescu, dacă acesta nu îşi va da demisia. Dăncilă a afirmat că a cerut ministrului Sănătăţii să propună un înlocuitor.

"Astazi am trimis corpul de control la CNAS. Dupa cum stiti, am cerut demisia preşedintelui CNAS. Mâine, daca nu isi va prezenta demisia, il demit. Am cerut o nominalizare de la ministrul Sănătăţii", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Preşedintele CNAS, Răzvan Vulcănescu, a declarat joia trecută, pentru AGERPRES, că nu a luat în calcul demisia. "Nu am luat în calcul o demisie la acest moment. Nu consider că mă fac vinovat de nefuncţionalitatea platformei informatice şi sunt anumite lucruri care trebuie privite în ansamblu, de-a lungul timpului, de ce s-a ajuns la o astfel de situaţie", a arătat Vulcănescu.

CNAS a anunţat, pe 10 iulie, că platforma informatică a asigurărilor de sănătate este indisponibilă, astfel că toate serviciile medicale, medicamentele şi dispozitivele medicale se acordă în regim off-line.

De altfel, purtătorul de cuvânt al CNAS, Daniel Osmanovici, a demisionat din funcție la câteva zile după ce premierul Viorica Dăncilă a cerut demiterea lui în urma declaraţiilor din spațiul public potrivit cărora "oamenii mor şi cu un sistem, şi fără un sistem".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.