Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Zeci de români blocați pe Aeroportul din Roma. Zborul a fost anulat

Ultima Ora breaking news

Zeci de români au rămas blocaţi pe Aeroportul Ciampino din Roma, în prima zi de Paşte, după ce cursa RyanAir care trebuia să îi aducă acasă a fost anulată, iar unii dintre ei au fost reprogramaţi pentru curse de miercuri, joi sau vineri, potrivit Digi 24.

Oamenii spun că au fost reprogramaţi pentru curse de miercuri, joi sau vineri, însă compania s-a oferit să le achite doar o noapte de cazare, iar mulţi sunt revoltaţi pentru că nu îşi permit să stea la Roma încă două, trei sau patru nopţi.

Sunt însă şi români care au refuzat oferta şi au vrut să se întoarcă în această noapte la Bucureşti, plătind peste 200 de euro pentru un bilet.

"Mi s-a oferit o noapte de cazare în această seară şi zbor vineri seara, voi cere rambursarea şi caut zbor. Miercuri trebuie să fiu la muncă, nu-mi permit să stau până vineri pe buzunariul propriu. Am avut o săptămână de vacanţă, azi trebuia să mă întorc. Ni s-a zis că a fost o grevă din Franţa, multe persoane au rămas la Roma. Unii se văitau că au 80 de euro în buzunar în condiţiile în care se oferă o zi de cazare. Zborurile au început să fie joi, vineri pentru că până atunci sunt toate ocupate”, a spus o pasageră, la Digi 24. Ea a adăugat că este însoţită de un copil de 8 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.