Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Dosarul comisarului Berbeceanu pus în cui de ICCJ - Instanța vrea să afle dacă aplică motivarea CCR

Facebook
Traian Berbeceanu

Un complet de cinci judecători de la instanţa supremă a stabilit, miercuri, definitiv, sesizarea Curții de Justiție a Uniunii Europene în dosarul comisarului BCCO Alba, Traian Berbeceanu.

Astfel judecata apelurilor s-a suspendat iar dezbaterile vor fi reluate după ce instanța europeană va trimite un răspuns la întrebările magistraților ICCJ.

Decizia de miercuri este definitivă și a fost luată în majoritate. Judecătorii aflați în minoritate doreau desființarea deciziei de achitare a acestuia și condamnare a foștilor săi anchetatori și rejudecarea dosarului de la zero.

Concret, luni, completul de cinci judecători a luat în discuție apelurile din dosarul comisarului BCCO Traian Berbeceanu și a foștilor săi  anchetatori.

Avocatul lui Berbeceanu a făcut luni o cerere prin care a solicitat sesizarea CJUE cu cele patru întrebări cu care instanța europeană a mai fost deja sesizată în alte două cazuri.

Fiind fapte de crimă organizată dar și de corupție la proces participă mereu câte doi magistrați, unul al DIICOT și altul al parchetului instanței supreme.

După invocarea cererii lui Berbeceanu cei doi magistrați din dosar s-au contrat și au avut păreri divergente privind sesizarea CJUE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.