Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alex Chipciu pleacă în Anglia: Ce echipă îl vrea pe fostul stelist

agerpres
Alex Chipciu

Alexandru Chipciu pleacă de la Anderlecht în Anglia, a anunțat mijlocașul Răzvan Marin, de la Standard Liege! Evoluțiile din primul său sezon în campionatul Belgiei l-au pus pe Chipciu în atenția unor cluburi din campionate mai puternice. Șase goluri și 13 assisturi în tricoul lui Anderlecht l-au transformat într-o țintă a celor de la West Brom, locul 10 în Premier League.

”În ziarele belgiene se scrie foarte mult si de Alex Chipciu că va pleca în această vară. A jucat, dacă nu mă înșel, toate meciurile în campionat. S-a impus foarte repede, este foarte apreciat de lumea din club, de suporteri”, a declarat Răzvan Marin, în exclusivitate la Dolce Sport.

Altfel stau lucrurile cu Stanciu. Mijlocașul a intrat în colimatorul belgienilor după transferul de la FCSB, cotat la aproape 10 milioane de euro. ”Nu știu ce se asteaptă de la Nicușor Stanciu, pentru că el, în perioada asta la Anderlecht, a dat 8-9 goluri, a dat pase de gol, și în Europa League a fost desemnat cel mai bun jucător al sferturilor, dacă nu mă înșel, sau al optimilor. Acum nu stiu, probabil, e mai greu pentru el pentru că este suma foarte mare”, a declarat Răzvan Marin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.