Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan, prima reacție după ce s-a spus că au divorțat

facebook.com
Carmen Grebenisan Alex Militaru

Carmen Grebenișan a luat prin surprindere pe toată lumea, cu postarea sa oficială, pe contul său de Instagram, în care își anunța prietenii virtuali că mariajul cu Alex Militaru, de trei ani, a ajuns la final.

În cele mai recente story-uri făcute de blondină pe contul său de socializare se poate observa că Alex și Carmen au fost duminică după-amiază vizitați de către Alina Ceușan, soțul și fiul său, Rock. Din postările făcute de fosta concurentă de la „Survivor România” putem vedea cât de bine se înțeleg cei patru, dar și cât de fascinată este Carmen de fiul Alinei Ceușan, Rock.

„A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorț și nici nu o să se întâmple acest lucru pentru că nu o să ne despărțim. Ieri, da, e adevărat că ne-am întâlnit cu Alina, soțul și fiul său acasă, la noi, nu la ei, unde am stat de vorbă și ne-am simțit bine ca între prieteni”, a spus Alex Militaru, potrivit click.ro.

Anunțul făcut de Carmen Grebenișan

Vestea că s-a despărțit oficial de Carmen Grebenișan a fost dată chiar, de blondină, de pe contul său de Instagram. În mesaj postat, influencerița preciză faptul că ea și soțul său vor rămâne în relații de prietenie:

„Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect. Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.