Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alex Paşcanu, de la FC Voluntari, a dezvăluit cum arată o zi petrecută în autoizolare la bunicii săi, la Bogdăneşti: Cititul mă ajută să mă relaxez

LCFC.com
 Alexandru Paşcanu

Alex Paşcanu a dezvăluit cum arată o zi petrecută în autoizolare la bunicii săi, la Bogdăneşti. Fundaşul celor de la FC Voluntari îşi ocupă timpul cu antrenamentele, dar are grijă să citească mult, anunță MEDIAFAX.

„E foarte important să ne menţinem un moral ridicat în perioada asta grea. Cititul mă ajută să mă relaxez şi, în acelaşi timp, pot să învăţ şi ceva nou. Acum citesc cartea lui Carlo Ancelotti, una foarte interesantă”, a spus Alex Paşcanu, pentru frf.ro.

Citește și: Statistică RUȘINOASĂ: Eurostat anunță că România e CAMPIOANĂ la accidente de muncă și angajați MORȚI în câmpul muncii

Paşcanu spune că bunica sa îl răsfaţă cu multe bunătăţi, iar bunicul său îl asistă la antrenamente.

„Pot să spun că sunt un norocos pentru că sunt alături de bunicii mei, la capitolul mâncare stau foarte bine. Am ocazia să mănânc aşa cum aş fi făcut-o la un restaurant cu multe bunătăţi, bunicii mă răsfaţă. Dar este important să ne gândim şi la ce mâncăm în perioada aceasta, o perioadă în care nu depunem la fel de mult efort ca de obicei”, a mai spus Alex Paşcanu, la frf.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.