Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexander Zverev a declarat forfait pentru US Open

si.com
Alexander Zverev

Tenismanul german Alexander Zverev, numărul 2 mondial, nerefăcut după o accidentare la gleznă, nu va participa la US Open (29 august-11 septembrie), au anunţat luni organizatorii, citaţi de AFP.

"Alexander Zverev s-a retras de la US Open", au indicat pe Twitter organizatorii ultimului turneu de Mare Şlem al sezonului.

Învins în finală la Flushing Meadows de austriacul Dominic Thiem în 2020, apoi semifinalist în 2021, Zverev s-a accidentat în semifinale la Roland Garros la începutul lui iunie în meciul cu Rafael Nadal. La o întoarcere, glezna dreaptă a lui Zverev s-a răsucit complet, iar jucătorul a părăsit terenul de joc în scaun cu rotile, revenind câteva minute mai târziu în cârje pentru a-şi oficializa abandonul la scorul de 7-6 (10/8), 6-6 pentru spaniol.

Germanul în vârstă de 25 de ani, campion olimpic anul trecut la Tokyo, a avut nevoie de operaţie. El a lipsit de la Wimbledon (27 iunie - 10 iulie) după ce avusese 27 de participări consecutive la un turneu de Mare Şlem începând din 2015.

Sârbul Novak Djokovic, acum locul 6 ATP, finalist anul trecut la US Open, care nu a putut juca în ianuarie la Australian Open, încă nu ştie dacă va putea disputa turneul de la New York deoarece nu s-a vaccinat împotriva Covid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.