Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexander Zverev, în fața instanței în luna mai pentru presupuse acte de violență domestică

si.com
Alexander Zverev

Procesul jucătorului de tenis Alexander Zverev pentru presupuse violenţe domestice împotriva unei foste partenere va începe la Berlin, în ziua de 31 mai, a anunţat luni seară tribunalul districtual al oraşului, preluat de agenţia SID.

Alexander Zverev (26 de ani, locul 6 ATP) a fost acuzat că în luna mai a anului 2020, la Berlin „a maltratat fizic o femeie în timpul unei dispute şi că i-a afectat sănătatea acesteia”. Deşi procedura judiciară nu menţionează numele reclamantului, apărătorii lui Zverev au indicat încă din luna octombrie că plângerea a fost depusă de Brenda Patea, un model german de origine română, fosta parteneră a tenismanului, potrivit news.ro.

În termenele de judecată programate nu a fost încă dispusă nici o înfăţişare personală, astfel că Zverev va fi reprezentat la Berlin de avocaţii săi.

În luna ianuarie a anului 2023 ATP a închis o altă anchetă privind acuzaţii de violenţă domestică ale lui Alexander Zverev la adresa jucătoarei Olga Sharypova, o fostă parteneră, din lipsa unor dovezi suficiente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.