Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexander Zverev, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a declarat că este foarte nerăbdător să-şi apere titlul la Paris

si.com
Alexander Zverev

Jucătorul german de tenis Alexander Zverev, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a declarat că este foarte nerăbdător să-şi apere titlul la Jocurile Olimpice la Paris de anul viitor, un eveniment "foarte, foarte special", relatează AFP.

"Jocurile Olimpice sunt, întotdeauna, ceva foarte special", a declarat, vineri, Zverev, care dispută la Sydney competiţia United Cup alături de echipa Germaniei.

"Este, fără îndoială, cel mai mare eveniment al anului, după părerea mea, pentru că Jocurile Olimpice nu au loc decât o dată la patru ani. Este ceva ce, cu adevărat, aştept cu nerăbdare, mai ales în calitate de campion en titre", a adăugat Zverev.

"Sunt nerăbdător să mă întorc în Satul olimpic din nou şi să locuiesc în acele mici apartamente unde toţi suntem împreună, să petrecem o perioadă frumoasă. Este ce am făcut la Tokyo şi a fost minunat", a adăugat jucătorul german, care l-a învins pe rusul Karen Kacianov în finala de la Tokyo,
după ce l-a eliminat pe sârbul Novak Djokovic în semifinale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.