Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexander Zverev, nr. 3 mondial, a primit un wild card pentru turneul ATP de la Montpellier

Alexander Zverev

Tenismanul german Alexander Zverev, nr. 3 mondial, eliminat în optimi de finală la Australian Open, a primit un wild card pentru turneul ATP de la Montpellier (30 ianuarie - 6 februarie), au anunţat organizatorii francezi, citaţi de AFP.

În schimb, canadianul Felix Auger-Aliassime, 9 ATP, aflat iniţial pe lista participanţilor, a renunţat la turneul din Hexagon. Canadianul de 21 ani, învingător al ATP Cup cu echipa ţării sale, a fost eliminat în sferturi la Melbourne de rusul Daniil Medvedev, după un meci memorabil de cinci seturi, conform Agerpres.

Zverev, scos din cursă de canadianul Denis Shapovalov la primul Grand Slam al anului, devine favoritul principal la Montpellier, turneu pe care l-a câştigat în 2017. Va fi pentru prima oară când un jucător de Top 3 va evolua la Montpellier. Tenismanul german de 24 de ani are 19 titluri ATP şi a cucerit medalia olimpică de aur la Tokyo.

Printre jucătorii prezenţi la Montpellier se mai numără spaniolul Roberto Bautista Agut, finalistul de anul trecut, georgianul Nikoloz Basilaşvili, croatul Borna Coric şi francezul Gael Monfils, învingător la ediţiile din 2010, 2014 şi 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.