Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, a venit în România: Este stabilită în SUA, alături de iubitul său, un cântăreț din Moldova

okmagazine.ro
Alexandra Dragnea

Cunoscută ca o persoană liniştită, care nu doreşte să apară în lumina reflectoarelor, Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, duce o viaţă la care alte tinere doar visează. Stabilită în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, aceasta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Maţaev, fost concurent “X Factor”. Cei doi sunt împreună de mai bine de şase ani, anunță spynews.ro.

Chiar dacă o duce foarte bine pe tărâm american, Alexandra nu poate să stea departe de ţara în care s-a născut. Recent, ea a revenit în România, iar paparazzii Spynews.ro au surprins-o în Bucureşti. Fiica lui Liviu Dragnea a ieşit în oraş alături de iubitul ei, care i-a condus maşina, un SUV de toată frumuseţea.

Citește și: Șeful INML face anunțul! Rezultatele au fost doar preliminare, continuăm expertizele

La un moment dat, cei doi îndrăgostiţi au decis să tragă pe dreapta, iar Alexandra Dragnea a coborât din autoturism şi a mers într-un supermarket. După doar câteva minute, tânăra a ieşit din magazinul respectiv cu o sticlă cu şampon în mână. Grăbită, ea s-a urcat imediat în maşină.

Nu după mult timp, fiica lui Liviu Dragnea şi Alexandru Maţaev, au ajuns într-o zonă de lux a Capitalei, acolo unde tânăra deţine o proprietate. Relaxaţi, cei doi au coborât din maşină şi s-au îndreptat spre imobilul respectiv.

Alexandra Dragnea şi Alexandru Maţaev s-au cunoscut în 2013, pe vremea când artistul participa la “X Factor”. Tânărul, originar din Republica Moldova, a luptat pentru trofeul concursului și pentru cei 100.000 de euro cu Florin Ristei, însă s-a văzut învins de acesta.

Citește și: Andrei Caramitru îi arată colții lui Moise Guran: ‘Are o postare halucinantă’

Îndrăgostită nebuneşte de cântăreţ, Alexandra Dragnea a făcut un gest senzaţional pentru acesta. Ea i-a pus la dispoziţie lui Alexandru Maţaev domeniul tatălui său din Alexandria, pentru ca tânărul artist să filmeze videoclipul piesei „Cu capul în nori'. Fiica lui Liviu Dragnea a apărut și ea în videoclipul iubitului ei.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.