Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandra Gheorghe-Iovu, surpriza RE:START ROMÂNIA în Sectorului 6 București la alegerile locale

Restart Romania
Alexandra Gheorghe-Iovu

Locuitorii Sectorului 6 București vor putea alege în 27 septembrie noul, tinerețe și cu siguranță o altă mentalitate politică și administrativă față de ce a existat până acum – toate acestea întrunite sub numele Alexandra Gheorghe-Iovu, candidata RE:START ROMÂNIA în acest sector.

Alexandra este o tânără ambițioasă care s-a întors în România dupa 6 ani de studiu și lucru în străinătate. Absolventă a unei facultăți de afaceri internaționale și management din Regatul Țărilor de Jos, are experiență de muncă internațională în servicii financiare, achiziții și audit financiar. După terminarea studiilor și-a început propria afacere în mediul online, activând și pe piața Regatului Țărilor de Jos. În urmă cu 2 ani s-a întors în țară cu cunoștintele acumulate, cu multă energie și dorință de implicare în îmbunătățirea comunității locale. Este proaspăt căsătorită cu un tânăr inginer civil, absolvent al unei universități de prestigiu, actualemente masterand în Olanda.

“Un reprezentant al cetățenilor trebuie să întrebe care sunt nevoile acestora, să le asculte părerile și să întreprindă proiecte spre beneficiul cetățenilor. În momentul de față trebuie pus accentul pe digitalizare și parteneriat public-privat”, este de părere Alexandra.

Alexandra merită o șansă pentru că este un politician curat, care poate reprezenta cu demnitate interesele bucureștenilor din Sectorul 6 și care poate face o administrație pentru cetățeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.