Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandre Lacazette ar putea ajunge la Barcelona - Catalanii ar fi oferit 82 de milioane de euro pentru atacantul francez

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Arsenal a făcut încă un sezon slab în Premier League, iar mai mulţi jucători vor pleaca din vară, potrivit mediafax.

Aaron Ramsey (28 de ani) a semnat deja cu Juventus şi va încerca să câştige Champions League în sezonul următor, Danny Welbeck (28 de ani) va pleca mai mult ca sigur de la echipă, după cum a declarat chiar antrenorul Unai Emery, în timp ce Alexandre Lacazette (27 de ani) e dorit de Barcelona. Site-urile de sport notează că spaniolii oferă peste 80 de milioane de euro pentru atacantul care ar urma să îi fie rival pe post lui Luis Suarez.

Astfel, Arsenal va avea de gestionat o situaţie foarte complicată. Plecarea celor 3 lasă găuri importante în lot, astfel că Emery trebuie să găsească repede variante de înlocuire. Conducerea pare că va băga bani în transferuri, dar în funcţie de performanţa din Europa League. Astfel, dacă londonezii vor câştiga competiţia şi vor merge în Liga Campionilor în sezonul următor, atunci bugetul va fi unul consistent. În caz contrar, suma va fi una vizibil mai mică.

Dacă în cazul lui Ramsey decizia era cunoscută de ceva timp, poziţia lui Welbeck i-a luat pe toţi prin surprindere. Emery a vorbit cu conducerea, dar nu mai este cale de întoarcere: ”Am discutat cu cei din club despre situaţia lui. Este deics să plece”.

Barcelona este interesată de Lacazette după ce achiziţiile din vară, care puteau juca pe postul de atacant, au dat greş. Cum Suarez este singurul vârf cu randament, catalanii încearcă să ”dubleze” prin aducerea unui jucător cu statistici bune în campionatele puternice. Au ajuns la varianta Lacazette, pentru care oferă 82 de milioaen de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.