Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Albu (FC Rapid): Trebuie să fim precauţi, Chindia foloseşte mult contraatacul

Radu Pop
Inquam Photos/ Octav Ganea
Rapid suporteri Giulesti

Fotbalistul echipei FC Rapid, Alexandru Albu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să fie precaută în apărare pentru că adversara din etapa a 7-a a play-out-ului Ligii I, Chindia Târgovişte, foloseşte mult contraatacul.

"Adversara de mâine este foarte bine organizată defensiv. Trebuie să ne luăm toate măsurile şi să fim precauţi în apărare, pentru că ei folosesc mult contraatacul. Dar mergem acolo la victorie. Acum, după atâtea victorii, trebuie să fim mult mai concentraţi, adversarii noştri sunt mult mai motivaţi când joacă împotriva noastră, cea mai bună echipă din play-out. Nu avem timp să ne relaxăm pentru că adversarii pot să ne taxeze. Noi vrem să câştigăm toate punctele, iar la final vom vedea cu cine vom juca barajul. E greu să joci împotriva echipelor care se apără aglomerat şi care joacă doar pe contraatac. Noi trebuie să fim atenţi, ştim ce ne aşteaptă mâine, Chindia e un adversar incomod. Trebuie să rămânem lucizi şi atunci sunt sigur că vom lua cele trei puncte", a spus el.

Albu, împrumutat până la finalul sezonului de la Concordia Chiajna, a explicat că va continua la Rapid.

"Eu sunt acum jucătorul Rapidului, s-a activat acea clauză din contractul meu de împrumut. Suma de plată (n.r. - de 150.000 de euro) se va achita de Rapid până la termenul limită şi totul e bine. Sunt liniştit, atât eu, cât şi clubul", a adăugat Alexandru Albu.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia Chindia Târgovişte, vineri, de la ora 20:30, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a a play-out-ului Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.