Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Arșinel sare în apărare medicului Mihai Lucan: Este ORIBIL! Nu pot să cred!

antena3.ro
Alexandru Arşinel

Actorul Alexandru Arșinel sare în apărarea medicului Mihai Lucan, cel care este acuzat de procurori de luare de mită și tentativă de omor. Arșinel susține că nu crede acuzațiile pe care procurorii i le aduc medicului Lucan și consideră că este oribil ceea ce i se întâmplă.

Citește și: DOLIU în lumea muzicală: un artist de muzică populară s-a SINUCIS, chiar de 1 ianuarie

Arşinel a fost acuzat că ar fi primit tratament preferenţial din partea medicului Mihai Lucan, în 2013, când a suferit o operaţie de transplant renal.

Un scandal uriaş a fost declanşat atunci, iar medicul spunea că a considerat că starea de sănătate a actorului era mai gravă decât a altora. Acum, actorul spune că nu crede acuzaţiile care i se aduc medicului care, spune el, i-a salvat viaţa.

„Nu pot să cred că sunt adevărate aceste acuzaţii de tentativă de omor. Să acuzi un om că încearcă să-şi saboteze un coleg prin tentativă de omor este ceva oribil. Se pot întâmpla accidente, dar să le pui sub imperiul unei rele voinţe, nu se poate aşa ceva. Nu pot să cred că un om care s-a luptat o viaţă întreagă să salveze oameni poate face un astfel de gest. În ceea ce priveşte banii găsiţi la domnul doctor, nu comentez”, a declarat actorul Alexandru Arşinel, informează Mediafax.

Procurorii DIICOT au început urmărirea penală „in rem” pentru tentativă de omor calificat cu premeditare, după ce medicul Mihai Lucan ar fi încercat să secţioneze intenţionat artera unui pacient, pentru a-i face rău unui coleg,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.