Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Chipciu este alături de Țucudean, după decizia acestuia de a renunța la fotbal: 'Oricine ar fi făcut același lucru'

Hotnews
Alexandru Chipciu

CFR Cluj a anunțat, luni, că atacantul George Țucudean este nevoit să ia o pauză de la activitatea fotbalistică din cauza problemelor de sănătate. Alexandru Chipciu, fotbalistul lui Anderlecht, spune că decizia lui Țucudean este una complet justificată, anunță MEDIAFAX.

”Am vorbit cu Ţucu (n.r George Ţucudean) foarte mult la selecţiile trecute, pentru că şi eu am avut o perioadă grea după ce a murit tata, cu gânduri şi gânduri şi aşa e, când îţi e viaţa pusă în pericol, cu atacuri de panică şi cu palpitaţii e greu să te gândeşti la fotbal. Şi cred că oricine ar fi făcut acelaşi lucru în locul lui, are copii, are o familie frumoasă, mulţi bani, e cam greu să mai rişti când ai aceste lucruri în spate”, a mărturisit Chipciu.

Citește și: Gabriela Firea face un anunț important! Proiectul care vizează vinietele se schimbă-Cine va plăti

”Dacă nu aveai nimic, poate o mai riscai, dar aşa e cam greu să rişti. Să sperăm că va fi bine după această a doua operaţie pe care a avut-o şi când va reveni o va face 100%”, a mai completat actualul fotbalist de la Anderlecht.

George Ţucudean (27 de ani) a luat pauză de la fotbal pentru a se concentra pe rezolvarea problemelor de sănătate cu care se confruntă. Atacantul are probleme cu inima şi a suferit deja două intervenţii chirurgicale în acest sens.

Atacantul lui CFR Cluj are 10 selecţii în echipa naţională de fotbal a României, pentru care a marcat 3 goluri. Ţucudean a debutat la prima reprezentativă în 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.