Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Coita: Domnule Orban, jos paharul! Demonstrați că sunteți la Guvern pentru oameni, nu pentru interesul propriu!

Facebook
Alexandru Coita

Președintele Partidului Republican din România (PRR), Alexandru Coita, îl somează pe premierul Ludovic Orban să sară în sprijinul celor loviți de inundațiile catastrofale din țară. Liderul PRR susține că e rușinos ca premierul să ”stea închis” în sediul Guvernului și să facă pe prezentatorul meteo în timp ce țara e sub ape:

”Domnul Orban a uitat că e premierul României și se crede prezentator de meteo. Îl somez să acționeze urgent pentru a veni în sprijinul oamenilor loviți de inundații.

Nepăsare asumată: aceasta e expresia care descrie cel mai bine atitudinea lui Ludovic Orban față de tragedia românilor loviți de inundații azi, în plină criză Covid. Iar dacă ASTĂZI Ludovic Orban nu va cere Uniunii Europene o alocare din fondul de urgență pentru a ajuta românii rămași fără agoniseala de o viață, atunci vorbim de nepăsare criminală!

18 județe sunt sub ape, sute de gospodării distruse, iar domnul Orban se comportă ca și cum ar prezenta rubrica meteo sau cota apelor Dunării. Este rușinos pentru un premier în funcție să stea închis în Palatul Victoria în timp ce țara trăiește o dramă.

Domnule Orban, jos paharul! Demonstrați că sunteți la Guvern pentru oameni, nu pentru interesul propriu!”, scrie liderul PRR pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.