Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Coita trage semnalul de alarmă: Trebuie să spunem STOP! Cineva trebuie să preia frâiele țării!

Facebook
Alexandru Coita

”889 de cazuri astăzi! Este instantaneul înfricoșător al unei situații scăpate de sub control. 4 luni irosite în lupta cu pandemia. Un guvern sub anestezicul propriei autosuficiențe și mediocrități”, e de părere Alexandru Coita, președintele Partidului Republican din România (PRR). El crede că e momentul ca președintele să lase orgoliul deoparte și să invite toate forțele politice din România la un Pact național pentru responsabilitate în fața pandemiei:

Vezi și: Face furori pe internet servieta lui Klaus Iohannis de la Consiliul European / FOTO

”Trebuie să spunem STOP! Cineva trebuie să preia frâiele țării! Președintele Iohannis este obligat să facă pasul în față și să facă un PACT cu toate partidele politice care mai au un dram de responsabilitate prin care să DECIDĂ următoarele:

1. CARANTINAREA imediată a Guvernului Orban și numirea de urgență a unui executiv de criză format din experți recunoscuți care să aibă drept obiective gestionarea pandemiei, relansarea economică și pregătirea alegerilor.

2. AMÂNAREA tuturor scrutinelor electorale până când virusul va putea fi ținut sub control SAU adoptarea unei legi prin care alegerile să se desfășoare pe durata a 3 ZILE, conform propunerii Partidului Republican, asigurând astfel că toți cetățenii vor putea să-și exercite dreptul de vot în condiții de deplină siguranță (cu limitarea accesului în secțiile de votare, dezinfectarea constantă a ștampilelor și a spațiilor expuse traficului persoanelor, asigurarea distanțării sociale, evitarea aglomerației și a riscului epidemiologic).

3. TESTAREA ÎN MASĂ GRATUITĂ pentru a identifica rapid și a izola cazurile active de COVID-19 și a preveni răspândirea intracomunitară.

Sunt trei măsuri care țin de siguranța națională. Cerem adoptarea lor de urgență pentru a evita o catastrofă!”, susține el pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.