Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Crivac a semnat cu FC Rapid

rapid

Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti a anunţat, marţi, transferul jucătorului Alexandru Crivac (20 de ani) de la FC Argeş, mijlocaşul semnând un contract valabil pe trei sezoane, potrivit Agerpres.

"Sunt foarte bucuros că am ajuns la Rapid, este un club important din România. Îmi doresc să evoluez cât mai mult, să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele. Ştiu că este o atmosferă foarte bună la Rapid, suporterii sunt incredibili şi abia aştept să debutez în faţa lor", a spus Alexandru Crivac pentru fcrapid.ro.

Fiul fostului mijlocaş al Rapidului, din sezonul 2000/2001, Iulian Crivac, s-a apucat de fotbal la 6 ani, la Şcoala de Fotbal "Dani Coman". La vârsta de 16 ani, Crivac a ajuns la Academia Hagi, cu care a câştigat de două ori Liga Elitelor, la categoriile de vârstă U17 şi U19, iar în stagiunea 2021/22 a fost legitimat la FC Argeş.

În prima ligă a debutat în ultima etapă a sezonului trecut, pentru piteşteni, într-o partidă contra echipei FC Voluntari.

Noul mijlocaş al Rapidului a fost convocat la naţionalele U15, U16, U17, U18 şi U20 ale României, având în palmares o Ligă a Elitelor U19, cu Viitorul.

Alexandru Crivac este cel de-al nouălea transfer efectuat de FC Rapid în această vară, după Paul Iacob, Andrei Ciobanu, Valentin Costache, Marko Dugandzic, Jayson Papeau, Florin Ştefan, Damien Dussaut şi Codruţ Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.