Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu: 'Este cea mai grava declarație din partea unui îndrumator al BOR'

CNMR
Alexandru Cumpanasu CNMR

Președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu, susține decizia rectorului Universitatii Bucuresti de demitere a ProDecanului Facultatii de Teologie pentru declaratiile recente cu privire la viol.

''In calitate de Presedinte CNMR sustin decizia rectorului Universitatii Bucuresti de demitere a ProDecanului Facultatii de Teologie pentru declaratiile recente cu privire la viol. CNMR este o structura uriasa ce include Federatia Asociatiilor de Parinti, universitati, asociatii impotriva violentei si nu vom accepta asa ceva!!

Citește și: Accident în lanț pe DN 65 - Două persoane au fost rănite

Declaratia initiala nu poate fi explicata si justificata ulterior sub nici o forma. Este cea mai grava declaratie din partea unui indrumator al BOR si mai mult ProDecan al Facultatii de Teologie din cadrul Universitatii Bucuresti. Nu numai ca trebuie demis dar tinand cont de pozitia sa in societate solicitam BOR si Universitatii Bucuresti excluderea acestuia din ambele institutii. Explicatia ulterioara cu privire la "...obligarea sa CONSIMTA fizic a femeii..." este aberanta si nu face decat sa starneasca revolta femeilor, tatilor, fratilor si oricarui om cu un minim de valori morale!'', a scris Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.