Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu: 'Eu le spun că trăiește' + Detalii despre rețeaua din care face parte Gheorghe Dincă

stiripesurse.ro
Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpănașu a declarat, joi seara, la România TV, că el consideră că nepoata sa, Alexandra Măceșanu, este în viață și este victima unei rețele de trafic de carne vie. Cumpănașu îi acuză pe anchetatori că nu au făcut suficient de mult pentru a o găsi pe fata de 15 ani și dezvăluie că Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut uciderea celor două fete în Caracal, face parte dintr-o rețea în care este infiltrată și fiica acestuia.

DIICOT a preluat la București dosarul, iar procurorul-șef al structurii, Felix Bănilă, alături de alți șefi din instituție, va coordona ancheta.

Citește și: Ultimatumul dat de Alexandru Cumpănașu: ‘Până mâine’

”Simt că Alexandra este în viață, iar cei care ar trebui să îi salveze viața nu au făcut suficient de mult până acum. Le-am dat mai multe piste, dar nu am primit niciun răspuns. Eu susțin că ea este victima unei rețele de carne vie, iar Dincă este parte din acea rețea. Familia nu știe dacă fata este moartă sau vie. De mâine reîncep cercetările la fața locului. Va fi o echipă de cercetare nouă, la ordinul ministrului de Justiție, un procuror nou, cu 20 de ani de experiență în crime.

Fiica lui Dincă a propus fete unor afaceriști, la Arad, și nimeni nu a audiat-o. E protecție din sistem. Eu le spun celor din familie că trăiește. Aceste nemernic nu este un lup singuratic, este parte a unui mecanism. Nu e un psihopat care ia la ocazie pentru că nu are din ce să trăiască.

Alexandra este dată în consemn la frontieră, nu știu dacă din prima zi în care s-a anunțat dispariția.”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Citește și: Adrian Năstase aruncă-n aer cazul crimelor din Caracal! Adevărul din spatele cortinei .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.