Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu, președintele CNMR: Decesul lui John McCain reprezinta o mare pierdere pentru politica americana dar si pentru Romania

arhiva personala
Alexandru Cumpanasu

"Decesul lui John McCain reprezinta o mare pierdere pentru politica americana dar si pentru Romania. In ciuda unor declaratii nefericite despre tara noastra facute la un moment dat si fata de care CNMR a luat atunci atitudine, McCain reprezinta din punctul de vedere al CNMR disparitia unui stalp in fata populismului desantat, fanatismului si managementului haotic al lui Trump in relatiile internstionale.

Asa cum l am cunoscut in timpul vizitei mele in SUA McCain era si a ramas un reper in partidul republican dar mai ales un sustinator agresiv al prezentei americane in Europa de Est si pentru continuarea relatiei trans-atlantice.

De aceea consider ca nu doar SUA a pierdut un adversar al haosului si izolarii fata de lume dar si Romania o speranta ca administratia actuala de la Washington are sufiecienti anticorpi pentru a nu si devia interesele din zona Europei de Est", susține președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.