Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu, președintele CNMR: `Negrescu a procedat incorect si nedrept fata de guvernul din care a facut parte si partidul care l-a promovat`

luju.ro
Alexandru Cumpanasu

Președintele CNMR, Alexandrum Cumpănașu, a reacționat după demisia din Guvernul Dăncilă a ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu:

"Cred ca punct de vedere personal ca Negrescu a procedat incorect si nedrept fata de guvernul din care a facut parte si partidul care l-a promovat la o varsta frageda in cele mai inalte demnitati. Daca nici Negrescu nu a avut sprijin politic atunci nimeni nu a avut. Nu este doar o lovitura pentru guvern ci pentru Romania  mai ales ca suntem in pragul preluarii presedintiei UE in mai putin de 2 luni. Acuzarea doamnei Plumb, Teodorovici sau ce a mai aparut pe surse reprezinta un gest incalificabil pentru un tanar care a primit poate prea devreme prea mult de la politica. Eu cred ca Negrescu este un tanar inteligent si cu viitor dar care in acest moment a faccut un gest incalificabil pentru Romania".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.