Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu, președintele CNMR: `Romania trece acum prin cea mai periculoasa perioada de la mineriade... Țara a devenit critic de vulnerabilă`

avertizare

Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), Alexandru Cumpănașu, trage un semnal de alarmă cu privire la evenimentele politice grave din țară și din vecinătatea țării noastre. El e de părere că situația în anul centenarului este una dramatică:

"Romania trece acum prin cea mai periculoasa perioada de la mineriade. Daca ar fi un simplu joc din mocirla interna nu m-as agita. Din pacate insa in acest moment Romania a devenit critic de vulnerabila si una din tarile unde marile puteri se lupta prin interpusi.

Dincolo de marii jucatori si mizele evidente, economice, politice, de securitate dintre acestia precum SUA, UE, China, Orientul Mijlociu Romania  "beneficiaza" in aceasta criza extrem de adanca, mult mai adanca decat se poate vedea sau intui public de o activitate febrila a serviciilor de informatii maghiare, moldovene, ucrainene, sarbe.

Dar de departe serviciile secrete maghiare sunt intr o ofensiva fara precedent pe teritoriul Romaniei ajungandu se ca in Harghita si Covasna cu "subventii" din Ungaria sa fie cumparat peste 70 la suta din pamant si retrocedarile sa fie in proportie de 90 la suta in favoarea agentilor de influenta maghiari. ROMANIA trece pe langa o prapastie adanca ce poate conduce chiar la razboi civil si o pulverizare a statului.

De aceea CNMR va lupta cu toate fortele pentru a mentine forta statului si unitatea acestuia cu orice pret. Avertizam doar populatia ca traversam o criza cu mult mai periculoasa decat se vede", a declarat Presedintele CNMR la o intalnire cu conducerea CNMR Bucuresti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.