Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu s-a DEZLĂNȚUIT împotriva șefului demisionar al STS: 'Până nu va plăti, până în măduva oaselor, tot ce a făcut, nu voi avea liniște'

CNMR
Alexandru Cumpanasu CNMR

Ionel-Sorinel Vasilca, director al STS, a anunțat, luni, că a înaintat președintelui Klaus Iohannis, demisia sa din funcție. Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției, a precizat acesta. Alexandru Cumpănașu, unchiul uneia dintre fetele ucise de monstrul din Caracal, a acuzat, luni seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că Vasilca și-a pus oamenii să îl amenințe.

În plus, Cumpănașu îi acuză pe cei din STS că au dat la o parte a presei discuțiile pe care Alexandra Măceșanu le-a purtat cu ofițerii Serviciului. ”Până nu va plăti până în măduva oaselor tot ce a făcut, nu voi avea liniște!”, a fost mesajul lui Cumpănași pentru fostul șef al STS.

Citește și: Câtă incompetență la Caracal! Cine a descoperit, de fapt, locul de unde a sunat Alexandra

”Mâine o să depun cerere pentru ca familia mea să aibă protecție. Mă tem pentru familia mea, nu pentru mine. Golanii de la STS dacă mai dau pe surse aceste înregistrări se vor alege de o nouă plângere penală. Ei sunt cei care vor decide dacă vor face publice stenogramele. Sunt niște jegoși cei care au dat presei acele stenograme.

Ei încearcă să se pună bine cu o parte a presei, sunt niște idioți. Nu m-a amenințat direct Vasilcă, are niște cozi de topor. Așa am înțeles eu prin reacțiile colegilor din Coaliție, prin cele ale prietenilor mei. Până nu va plăti până în măduva oaselor tot ce a făcut, nu voi avea liniște!”, a spus Alexandru Cumpănașu la România TV.

Citește și: Fosta iubită a lui Radu Mazăre, unsă șefă la MAI! Numire-cheie la Interne .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.