Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu a EXPLODAT după implicarea FBI în cazul Caracal: 'E o palmă pentru Ana Birchall'

telegrafonline.ro
cumpanasu alexandru

Vărul tatălui Alexandrei Măceașnu, Alexandru Cumpănașu, a reacționat la vestea că FBI va analiza rămășițele din pădurea de la Caracal.

"Constat că, în cele din urmă, DIICOT (oricât de greu i-ar fi) mi-a dat dreptate, înțelegându-mi raționamentul pentru care m-am opus atât de virulent implicării INML în rezolvarea cazului Alexandra.

Prin competența sa legală, DIICOT investighează astfel de rețele de trafic de persoane, atât pe teritoriul României, cât și transfrontalier. Acest element este și în vizorul FBI, care și-a deschis în decursul anilor mai multe birouri în Europa. Implicarea FBI în cazul Caracal este esențială pentru aflarea adevărului și pentru definirea dimensiunii întregii orori.

Astăzi am înregistrat încă o victorie în războiul împotriva clanurilor mafiote, și, deși războiul e departe de a fi încheiat, trebuie să constat că aceeași implicare a FBI reprezintă o palmă pentru actualul ministru al justiției, Ana Birchall. Care s-a grăbit să îngroape prin condoleanțe un caz care devine, începând de astăzi, o prioritate pentru redutabilii profesioniști în acest domeniu din cadrul FBI.

Durerea familiei mele rămâne aceeași, până când adevărul va ieși la iveală. Personal, eu, Alexandru Cumpănașu, voi rămâne același: DIRECT, TRANȘANT, DETERMINAT pentru că ceea ce ȘTIU EU, veți afla și VOI, dragii mei!", a scris Cumpănașu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.