Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănaşu, atac la Isărescu: 'La dracu chiar nu mai putem guverna Romania decât cu moși?'

CNMR
Alexandru Cumpanasu CNMR

Alexandru Cumpănaşu, liderul CNMR a reacţionat faţă de sprijinul acordat guvernatorului Mugur Isărescu, pentru încă un mandat ăn fruntea BNR. Liderul CNMR, recunoaşte meritele guvernatorului, dar susţine că ar trebui încercată o formulă cu un economist mai tînăr.

Citește și: Lovitură de teatru! Tatăl adoptiv al Sorinei dinamitează acuzațiile asistentului maternal

''Ce trebuie sa facem sa scăpăm de Isărescu? La 70 DE ANI s-a agățat de scaun mai ceva decât maimuța de palton!. Este un om care a facut mult bine Romaniei la un moment dat dar la dracu chiar nu mai putem guverna Romania decat cu moși???. Si colac peste pupăză Isărescu mai vrea si TOT Consiliul de Administrație sa fie "agreat" de el. Impotriva partidului, a societatii, a tuturor. Adică nu care cumva să-l încurce vreun deștept.

Citește și: Lovitură pentru Codrin Ștefănescu! Anunțul făcut azi

Să adune să-i țină bastonul toți pupin-fundistii pe blat cu liderii partidelor și probabil alături de Florin Georgescu să-și facă niște statui la intrare. Câteodată mă întreb: oamenii aceștia nu au și ei cate un nepot, un copil, un hobby la vârsta asta? Sau vor ca Melescabu sa-i prindă "ceasul vesel" pe funcție?!. Imi este pur și simplu greață. Școala românească de economie are economiști tineri excepționali. ASE -ul este plin de ei, universitățile de afară, oameni din partide. BĂ DAR PÂNĂ CÂND VĂ BATETI VOI JOC DE NOI?. CNMR NU este o joacă. Vom începe să radem în carne vie peste tot. TIC-TAC! Iar politicienii care nu pricep momentul actual vor trage ponoasele curând! P.S.: Voi explica jocul de culise zilele următoare. Mai ales de ce îl susține Tariceanu așa de înfocat!'', a scris Cumpănaşu pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.