Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu, după ce a luat puțin peste 1%: 'Alegerile vor fi contestate. De mâine, voi reveni la dramă'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Cumpanasu protest

Alexandru Cumpănașu, cotat de exit poll CURS-Avangarde cu un procent de 1,2% la alegerile prezidențiale, a declarat că nu crede în rezultatele sondajelor și nu se poate vorbi despre un clasament final. „De mâine voi reveni la dramă”, a spus acesta referindu-se la cazul Caracal.

„Mesajul pe care vreau să-l transmit - eu nu cred în acest sondaj, nu cred în acest exit poll. Nu este primul sondaj care mai dă greș. Ne uităm la europarlamentare și vedem acolo greșeli fantastice de rezultat. În al doilea rând, din punctul meu de vedere, cred că exit poll-urile sunt folosite pentru a se mai translata niște voturi. În acest moment, nu putem vorbi de niciun clasament final. Însă eu cred că orice vot contează. Votul va fi contestat, au fost 2.000 de oameni care au votat pentru turul 2, deși nu se știa cine se califică. Un singur vot dacă este incorect, alegerile se pot anula.”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Citește și: EXCLUSIV Cazul Caracal, o lucrătură a Serviciilor? Surse din Poliție, în luna septembrie: ‘Înainte de alegeri, apare vreuna din fete’

Unchiul Alexandrei a mai spus că cei care l-au votat au fost oameni care nu au votat un partid politic.

„Toți cei prezentați au avut partide politice solide în spate cu foarte mulți bani în spate. S-a viciat procesul electoral și orice cetățean sau orice candidat poate să solicite anularea alegerilor. Nu am avut bani în spate, nu am avut televiziuni în spate. (...) De mâine voi reveni la dramă (cazul Alexandrei, n.r.)”, a mai spus acesta.

Citește și: Scrisoare deschisă adresată premierului Ludovic Orban:Ne-am săturat să auzim mereu acelaşi: ‘nu mai sunt bani’

Exit poll-ul realizat de institutele de sondare CURS-Avangarde în primul tur al alegerilor prezidențiale arată că Alexandru Cumpănașu a obținut 1,2%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.