Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Cumpănașu, revoltat după nebunia de la Suceava: Nu mai putem suporta mult nenorocitilor! Ați fost avertizați de OMS din ianuarie!

telegrafonline.ro
cumpanasu alexandru

Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), Alexandru Cumpănașu, este revoltat după ce presa a relatat despre dezastrul de la Suceava acolo unde aproape toți medicii de la cel mai mare spital sunt suspecți sau deja declarați infectați cu noul coronavirus. El cere demiterea responsabililor vinovați de tragedie și cere socoteală și responsabililor guvernamentali care știau deja la Organizația Mondială a Sănătății (OMS) că pandemia de SARS-CoV-2 e pe cale să izbucnească în orice moment:

”ALERTA: Dragi romani, la Spitalul Judetean Suceava situatia este DRAMATICĂ

Cadre medicale infectate cu COVID 19 aflate in stare grava sunt trimisi acasa desi nu mai pot respira. La 60 bolnavi MEDICI este o singura asistenta.

Domnule Ministru al Sanatatii demite-l ACUM pe managerul spitalului si toata conducere! Acolo are loc un genocid! Se stiu foarte putine lucruri public acum! Oamenii sunt lasati sa moara pur si simplu.

Ii cer lui Costache si Arafat sa ajute de URGENTA tratarea cadrelor medicale de la Suceava! Fara cadre medicale intreaga populatie a Romaniei este expusa la toate bolile posibile! Ce ati pazit de nu ati cumparat TESTELE MAI DEVREME daca OMS a emis decizia cu masurile care se impun inca din 22 IANUARIE!?

Ce firme au trebuit multumite de nu ati avut nici masti in spitalul Suceava⁉ Managerul de acolo avea bani de toate prostiile dar facea economie la serngi si masti? Ce mama dracu de lideri sunteti⁉ Primarul ce pazeste⁉ Presedintele Consiliului Judetean ce fac?

Nu mai putem suporta mult nenorocitilor! Daca ministrul Costache nu demite conducerea spitalului Suceava si nu ajuta prin tratarea cadrelor medicale bolnave de COVID 19 in alte spitale de URGENTA va avea plangere penala atat Ministrul Sanatatii, conducerea spitalului si toti cei care conduc administratia publica locala de acolo!

P.S.: VOI REVENI CU MARTURII CUTREMURATOATE DESPRE CUM A FOST ADMINISTRATA SITUATIA LA SUCEAVA”, scrie Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.