Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Dedu are liber la candidatură - A primit aprobarea membrilor CA al FRH pentru a candida la funcţia de vicepreşedinte al COSR

https://www.gsp.ro/
Alexandru Dedu

Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, a primit, marţi, aprobarea membrilor CA al forului pentru a-şi depune candidatura la funcţia de vicepreşedinte al COSR, potrivit news.ro.

”S-a solicitat membrilor CA aprobarea candidaturii dlui Alexandru Dedu, preşedinte FRH, la funcţia de vicepreşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, pentru Adunarea Generală de Alegeri a COSR din 24 septembrie 2020. Cu 15 voturi ”pentru” (Luca, Dinu, Tadici, Bocan, Sâsâeac, Manea, Drăgănescu, Kotecz, Evi, Bejinariu, Ghervan, Pavel, Ali, Teuţan, Lupan), se aprobă”, a anunţat, marţi, FR Handbal.

Citește și: DIICOT a lucrat cu ofițerii de la Grupuri Infracționale Violente peste DORINȚA șefilor din Poliția Capitalei care în 2019 au pus interdicție polițiștilor

Alexandru Dedu este preşedinte al FR Handbal din 2014, iar funcţia de vicepreşedinte al COSR o ocupă din 2016, când a primit 150 de voturi la Adunarea Generală a forului olimpic. Tot în funcţia de vicepreşedinte se află şi Camelia Potec, preşedinte al Federaţiei Române de Înot şi Pentatlon Modern.

Adunarea Generală de Alegeri a COSR va avea loc în 24 septembrie, de la ora 11.00, la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani.

Candidaturile trebuie depuse până la data de 25 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.