Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Ioniţă a fost scos din lotul CFR-ului pentru meciul cu Malmo, după ce a spus că ar vrea să joace la Craiova

www.gsp.ro
Alex Ioniță CFR Cluj

Alexandru Ioniţă (23 de ani) a făcut deplasarea cu CFR Cluj în Suedia, pentru meciul cu Malmo, dar a fost lăsat în afara lotului pentru partida retur cu Malmo.

Pe aeroport, înainte de plecarea spre Suedia, mijlocaşul a spus că publicul de la Craiova este cel mai frumos din ţară şi orice jucător şi-ar dori să evolueze acolo, scrie mediafax.ro.

"Au un public foarte frumos, cine nu şi-ar dori să joace acolo? Iubesc să joc cu un public foarte numeros şi cei de la Craiova cred că au cel mai frumos public din România, la momentul actual. Clar, mi-ar aduce aminte de Giuleşti", a adăugat Ioniţă, la plecarea spre Suedia.

Preşedintele Craiovei, Marcel Popescu, declara în urmă cu puţin timp că Ioniţă este un jucător valoros şi orice echipă din Liga 1 ar dori un asemenea fotbalist: "Orice echipă şi-l doreşte pe Ioniţă. Ar trebui să fim meschini să spunem că nu-l vrem. Este un jucător valoros. A fost tras pe linie moartă, inexplicabil. Chiar el a spus că dacă mai merge pe drumul ăsta, fotbalul se termină pentru el. Sunt jucători destui în campionatul României care ar face faţă la pretenţiile Universităţii Craiova. Faptul că ne place un jucător e una, dar să apelăm la serviicle sale e alta. Nu am început discuţiile pentru transferul lui Ioniţă. Nu cred că au timp de aşa ceva. Ei sunt apăsaţi de meciurile din Champions League, nu cred că le stă gândul la aşa ceva", a spus Marcel Popescu, la DigiSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.