Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Maxim a avut o contribuţie importantă la calificarea echipei Gaziantep FK în optimile de finală ale Cupei Turciei

digisport.ro
Alexandru Maxim

Mijlocaşul român Alexandru Maxim a avut o contribuţie importantă la calificarea echipei Gaziantep FK în optimile de finală ale Cupei Turciei la fotbal, după victoria cu scorul de 5-4 în faţa formaţiei de ligă secundă Bursaspor, la loviturile de departajare, joi seara, pe teren propriu, conform agerpres.

Gaziantep a deschis scorul prin Mirza Cihan (58), din pasa lui Maxim. Burak Altiparmak (61) a egalat, iar meciul a ajuns în prelungiri, iar apoi la loviturile de departajare. Pentru gazde au transformat Maxim, Stelios Kitsiou, Yusuf Turk, Mirza Cihan şi Dogan Erdogan, iar pentru echipa din Bursa au marcat Ismail Yuksek, Kerem Sen, Luka Capan şi Tugbey Akgun, singurul care a ratat fiind Batuhan Kor.

Alin Toşca şi Alexandru Maxim au fost integralişti la Gaziantep.

În schimb, echipa antrenată de Marius Şumudică, Yeni Malatyaspor, a fost eliminată de o formaţie de ligă secundă, Bandirmaspor, care s-a impus cu 3-2, în deplasare, în şaisprezecimile de finală.

Kayserispor, fără portarul român Silviu Lung jr, a dispus cu 4-0 de formaţia de liga a patra 68 Aksaray Belediyespor, în alt meci din şaisprezecimi.

Marţi, Galatasaray a fost eliminată surprinzător de formaţie de ligă secundă, Denizlispor, care s-a impus cu 6-5, la loviturile de departajare, la Istanbul. Românii Alexandru Cicâldău (45 de minute) şi Olimpiu Moruţan (82 minute) au fost titular, ultimul pasând decisiv pentru 3-2. Scorul a fost egal, 3-3, la finalul timpului regulamentar, Galatasaray fiind egalată în min. 90+8, prin autogolul fundaşului danez Victor Nelsson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.