Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Mitriţă, după egalul cu Norvegia: 'Mi-au dat lacrimile. Trebuie să visăm şi să luptăm în continuare'

Facebook Alexandru Mitrita
Alexandu Mitrita

Atacantul Alexandru Mitriţă a declarat, marţi seară, că naţionala României a făcut un meci bun cu Norvegia, scor 1-1, din preliminariile CE-2020, subliniind că a fost impresionat de atmosfera de pe Arena Naţională, unde echipa a fost încurajată de aproximativ 30.000 de copii.

"Am făcut un meci bun, din păcate a venit un gol în minutul 90. Ne-am bucurat, dar după acea am primit gol. Trebuie să luptăm până la capăt, nimeni nu se aștepta să câștigăm în această seară. Trebuie să visăm, să mergem să luptăm. Avem șansele noastre, de ce nu? Sunt foarte bucuros, am dat două goluri (n.r. - cu Insulele Feroe și Norvegia). Au fost multe discuții care n-au avut niciun rost. Sunt forte bucuros de reușitele mele. Vă dați seama că este un stres imens și pentru Cosmin Contra. Să trăiești 90 de minute meciul pe bancă și să fii egalat. A fost nervozitate pe bancă, ne doream victoria.

Vreau să le mulțumesc copiilor, mi-au dat lacrimile de bucurie când am venit la stadion. A fost o fericire imensă pentru noi. Eu sper ca acești copii, peste ani, să ne reprezinte la un Campionat European sau Campionat Mondial. Sper să nu cedăm, să luptăm până la capăt. Așa este fotbalul, 90 de minute te bucuri, dar după aceea primești un gol și ești trist. Copiii au respectul meu. Au strigat numele meu și pentru mine a fost un lucru de nedescris. Le-am dat și eu un tricou.", a declarat Mitriţă la Pro TV.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

România a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, marţi, pe Arena Naţională, cu Norvegia, în etapa a VIII-a a Grupei H a preliminariilor Euro-2020. Puşcaş a ratat un penalti, în minutul 52. România rămâne pe locul al treilea al grupei.

Au marcat: Mitriţă '62 / Sorloth '90+2.

Citește și: Adevărul despre Dan Barna- Detalii neștiute au ieșit la iveală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.