Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Nazare, ministrul dat afară de Cîțu că nu a semnat contractul de vaccinuri: Nu era o achizițioe justificată, nu existau elemente care să o susțină

Partidul National Liberal
Alexandru Nazare

Alexandru Nazare, ministrul dat afară de Cîțu că nu a semnat contractul de vaccinuri: Nu era o achizițioe justificată, nu existau elemente care să o susțină

Alexandru Nazare, fostulo ministru de Finanțe din Guvernul Cîțu, cel care nu a vrut să semneze contractul de un miliard de euro de vaccinuri, a spus, joi seara, la România TV, a spus, că, la vremea respectivă, nu a fost ascultat nici de Florin Câțu, nici de Vlad Voiculescu.

"Am explicat la scurt timp ce s-a întâmplat. E foarte ușor. Nu era o achizițioe justificată, nu existau elemente care să susțină achiziția.

Nu a fost ședință de guvern pe vreun subiect să nu am intervenție legată de vaccinuri.

Le-am spus că nu se justifică numărul de doze, elementele justificative, modul în care se fac plățile. I-am solicitat să facem plățile din foinduri europene, nu din buget.

Nu a existat un răspuns, cred că răspunsul l-ați văzut public.

Nu vreo să vorbesc despre vreo condiționare. Există observațiile mele. Ideea este că aceste fundamentări financiare ale unui act normativ trebuie luate mult mai în serios. Absența unui aviz de la Ministerul de Finanțe trebuie luat în calcul", a spus Alexandru Nazare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.