Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Pașcanu părăsește CFR Cluj

GSP
CFR Cluj

Campania de transferuri a campioanei rămâne în stand-by, până ce clujenii vor primi răspunsul de la TAS în privința solicitării de anulare a interdicției la transferuri, dictată de comisiile FRF, potrivit Mediafax.

Oficialii CFR speră ca în această săptămână să primească un răspuns din partea Tribunalului de la Lausanne. Cu toate că planează incertitudinea în privința posibilității de a face achiziții, CFR s-a mai despărțit de un jucător, după plecarea lui Andrei Mureșan la U Cluj. Este vorba de Răzvan Horj, fundașul central de 24 de ani, care a fost cedat la Academica Clinceni. Plecarea acestuia nu reprezintă o surpriză, Horj nefiind utilizat deloc în acest sezon.

Accident MORTAL - Au intervenit o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 10 pompieri

Apărătorul crescut de CFR a fost readus la echipă în iarna anului trecut, de la Ujpest. Dan Petrescu a cerut atunci mai mulți fundași centrali, înainte să se întoarcă din China. Între timp, a mai venit Boli, iar în vară Cestor, Pașcanu și Burcă, iar Horj n-a mai prins lotul echipei campioane. Chiar și după plecările lui Andrei Mureșan și Răzvan Horj, CFR rămâne cu 5 fundași centrali, având în continuare cea mai mare concurență pe acest post, din Liga 1.

În acest moment, Dan Petrescu se bazează pe cuplul Burcă – Boli, dar Vinicius și Cestor sunt variante la care antrenorul a apelat foarte des, în jocurile din Liga 1 sau în cupele europene. Alexandru Pașcanu pornește cu ultima șansă în lupta pentru titularizare cu ceilalți 4. Fundașul naționalei de tineret l-a dezamăgit pe Dan Petrescu în partidele în care acesta a apelat la el și i s-a transmis acestuia să-și caute un club unde să fie împrumutat, pentru a avea șanse mai mari să evolueze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.