Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Rafila ar putea fi candidatul Pro România la Primăria București: 'Am discutat cu Robert Negoiță, săptămâna viitoare anunțăm', precizează Victor Ponta

www.europafm.ro
rafila

Alexandru Rafila, reprezentantul României în OMS și președinte al Societății Române de Microbiologie, ar putea fi candidatul Pro România pentru funcția supremă din București. Medicul Rafila ar fi negociat cu Victor Ponta, dar un eventual anunț va fi făcut abia săptămâna viitoare.

Ponta a precizat, legat de candidatura lui Rafila, că totul va fi cunoscut în zilele următoare. Liderul Pro România a recunoscut că a negociat, chiar și miercuri, cu Robert Negoiță, pentru a propune cu noul partid înființat de acesta, ”București 2020”, candidați și proiecte comune pentru capitală.

Citește și: Starea de urgență revine în România! Primul județ în care se va întâmpla asta

”Săptămâna viitoare o să ne anunțăm candidații la București. noi credem că ar trebui amânate alegerile, dar trebuie să fim pregătiți. Am avut o discuție, azi, cu Robert Negoiță, ca să vedem ce putem face pentru București. O să prezentăm și persoanele, săptămâna viitoare.”, a declarat Victor Ponta la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.