Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Alexandru Rafila, despre ridicarea interdicțiilor în intervalul 23.00 - 05.00: Mi se pare ciudată ruptura între raportări și restricții

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat luni, într-o conferință de presă, că i se pare „ciudat” faptul că deși numărul de noi cazuri COVID scade în România, guvernanții nu discută despre ridicarea unor restricții precum interdicția de circulație pe timpul nopțuu.

Întrebat dacă în opinia sa ar trebui eliminată restricția de circulație pe timpul nopții, după ora 23.00, Rafila a răspuns: „Restrictiile pe timp de noapte sunt importante in tarile unde transmiterea e foarte intensa. In Franta, in Germania. Ce mi se pare ciudat este aceasta ruptura intre raportarile zilnice, intre numarul de teste zilnice si mentinerea restrictiilor. Care este realitatea situatiei epidemiologice? Daca avem intre 1.500 si 3.000 de noi cazuri pe zi inseamna ca Romania a trecut de perioada critica si ar putea sa se ia in calcul la nivelul Guvernului ridicarea unor restrictii. Dar vad ca acest lucru ne este discutat. Iar debandada privind testarea continua”.

Un număr de 1.509 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, în urma efectuării a 8.901 de teste la nivel naţional, a informat, luni, Grupul de Comunicare Strategică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.