Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Alexandru Rafila, despre scenariul avansat de Valeriu Gheorghiță: 'Este o speranţă deocamdată, nu este o certitudine'

Inquam Photos / Octav Ganea
rafila

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat, miercuri, că depăşirea pandemiei este, deocamdată, mai mult o speranţă a specialiştilor decât o certitudine, dar este posibil să ne îndreptăm spre acest scenariu. În luna martie, în funcţie de evoluţia cifrelor, ministrul crede că ne-am putea îndrepta către predictibilitate şi normalitate.

Alexandru Rafila a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, despre faptul că Valeriu Gheorghiţă că a afirmat că după acest val putem intra într-o fază endemică şi ce crede despre acest lucru.

“Am spus şi un lucru asemănător, este o speranţă deocamdată, nu este o certitudine. Această speranţa este exprimată de tot mai multe persoane care sunt autorizate să aibă astfel de opinii prin poziţia pe care o ocupă şi profesional, şi directorul regional al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii a spus un lucru asemănător”, a declarat Alexandru Rafila.

Acesta anunţă că îşi doreşte ca, din martie, să se poată discuta despre predictibilitate.

”În discuţia pe care v-am spus că am avut-o cu reprezentanţii industriei HoReCa, organizare de evenimente, spectacole, turism, exact lucrul ăsta l-am menţionat că abordarea pentru viitor trebuie să fie predictibilă, iar începutul lunii martie sau în cursul lunii martie, în funcţie de evoluţia pandemiei, putem avea discuţii pentru reluarea unei activităţi predictibile cât mai apropiate de normalitate”, a mai declarat Rafila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.