Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Rafila face apel la responsabilitate în contextul relaxării restricțiilor: Nu ne dorim sancționarea, nu sancționarea este cheia succesului

Inquam Photos / Octav Ganea
rafila arafat

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a făcut apel la responsabilitatea populației în contextul relaxării restricțiilor anti-covid.

„Nu înseamnă că trebuie să tranformăm aceste manifestări publice în vectori de propagare a infecției. De asta sunt practic posibile organizarea în spații deschise, fără niciun fel de probleme, cu o condiție: participanții, populația, și aici avem mare nevoie de ajutorul dumneavoastră, ajutorul mass media, să promovăm un comportament responsabil, o să facem o campanie la nivelul guvernului împreună cu autoritățile locale dar și cu instituții din cadrul guvernului încât acest comportament preventiv să fie regula. Nu ne dorim sancționarea, nu sancționarea este cheia succesului dar sigur că acolo unde se impune, aceste lucruri vor fi puse în aplicare. Important este parteneriatul, încrederea și comportamentul preventiv. Eu cred că principalii avocați ai respectării măsurilor trebuie să fie operatorii economici.” a declarat Alexandru Rafila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.