Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Rafila numără GREȘELILE lui Vlad Voiculescu: 'Nu am înțeles în ce a constat lupta cu corupția'

Deputatul social-democrat Alexandru Rafila a declarat că fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, nu avea viziune, nu știa ce are de făcut și nu își asuma, anunță Mediafax.

Alexandru Rafila a spus, joi seară, la „Marius Tucă Show” de la Aleph News, că un ministru trebuie să aibă viziune, să știe ce are de făcut și să își asume.

„Dintre aceste 3 elemente nu am regăsit nimic în activitatea lui Vlad Voiculescu. Chiar îmi pare rău că s-a întâmplat așa. Dacă ne uităm pe lista de realizări, activitățile nu aveau nicio legătură cu situația gravă în care ne găsim. Nu am înțeles în ce a constat lupta cu corupția”, a spus Alexandru Rafila.

În opinia acestuia, trei lucruri concrete nu s-au rezolvat: controlul pandemiei - adică testarea și coordonarea direcțiilor de sănătate publică -, asigurarea asistenței medicale - reformarea spitalelor, înființarea unor circuite speciale pentru pacienții COVID și non COVID - și sprijinirea serioasă a programului de vaccinare.

În plus, Voiculescu ar fi încercat să subordoneze politic Institutul Naţional de Sănătate Publică, ceea ce în opinia lui Rafila este o „tentativă de subminare a siguranței naționale”.

„Senzația mea a fost că Ministerul Sănătății funcționa ca un stat în stat, cu programul lui. Comunicarea cu alte instituții era la un nivel redus, lucru care nu este bun deloc nici într-o perioadă de acalmie”, a declarat deputatul social-democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.