Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Rafila REAMINTEȘTE că focarele INCLUSE acum în rata de infectare s-au SCOS înainte de alegeri: cum se POATE modifica starea de alertă

agerpres
Alexandru Rafila

Reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, anunță că focarele de  infectare care au fost incluse recent în rata de infectare și care au dus la carantinarea Timișoarei și a comunelor din jurul ei, dar și la închiderea mai multor comune de lângă Capitală, au fost excluse din rata de infectare fix înainte de alegeri, în luna noiembrie.

Citește și: Carantinarea Timișoarei, dorită de Dominic Fritz, e COMPLET INUTILĂ: după o săptămână, rata e la fel de MARE

"Eu mă bucur că domnul Orban este bun ascultător și ia în considerare lucruri pe care noi le discutăm de ani de zile. Decizia trebuie luată la nivel local. Nu doar incidența la nivel local trebuie să fie luată în calcul, ci și modul de distribuție a cazurilor, unde sunt ele distribuite, câte teste se fac, dar și câte din ele sunt pozitive, care e proporția lor. Există iar o tendință de închidere a școlilor.

Focarele de infectare nu trebuiau scoase din rata de infectare. Ele s-au scos în luna noiembrie. Ele pot fi incluse, dar trebuie să fie analizate", a declarat Alexandru Rafila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.