Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Rafila vorbește despre HAOSUL de la minister: 'PNRR pe Sănătate, pe un stick găsit cu foarte multă dificultate. A trebuit să facă investigații'

Inquam Photos
Alexandru Rafila

Planul Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR) pe sectorul Sănătate a fost găsit cu multă dificultate de ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, pe un stick, care fusese dat altei instituții, spune, vineri, actualul ministru al Sănătății, Alexandru Rafila.

„M-am întâlnit cu ministrul Cseke... Când a venit ca ministru interimar la Ministerul Sănătății a găsit cu foarte multă dificultate partea din PNRR legată de sectorul de Sănătate. A trebuit să facă investigații, că nu exista în Ministerul Sănătății fizic, în format electronic”, spune, vineri, la Digi24 Alexandru Rafila.

Citește și: Rafila, despre noua tulpină: 'Va ajunge și în România, sigur. Se transmite mai ușor, dar poate dă forme de boală mai ușoare. Nu știm, încă. Ar fi extraordinar'

El povestește că PNRR pe sectorul Sănătate era „doar pe un stick”

„Era doar pe un stick care fusese dat altei instituții. PNRR era pe un stick și lucrul acesta reflectă, de fapt, lipsa de transparență. PNRR-ul ăsta funcționează ca un tot. Dacă cineva, unul dintre implementatori, nu-și face treaba, totul se blochează. Lucrurile astea trebuie să funcționeze”, conchide Rafila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.