Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Rogobete, coordonatorul PNRR în sănătate: 'Am format o echipă care a refuzat să se resemneze'. Peste 3.500 de proiecte de sănătate sunt în derulare

Radu Pop
alexandru robogete

Ministerul Sănătății și OMS România au organizat evenimentul ”PNRR, un salt istoric pentru sănătatea din România” cu obiectivul de a prezenta bilanțul proiectelor inițiate în cadrului programului finanțat de Comisia Europeană. Peste 11 miliarde de lei însumează cele aproximativ 3.500 de proiecte care includ sistemul pre-spitalicesc, dar și construcția sau renovarea totală a 27 de spitale din toată țara.

Alexandru Rogobete, tânărul secretar de stat coordonator al implementării PNRR în sănătate, aplaudat la scenă deschisă de invitații la eveniment

”Mulți cred că odată intrat în sistem devii insensibil, te conformezi, rămâi într-o stare constantă de resemnare. Nu putem. Nu avem cu ce. Nu avem timp. Nu se poate. M-am bucurat să mă aflu în fața unor oameni care au refuzat să se resemneze! Au refuzat să zică NU POT!”, a spus Alexandru Rogobete în discursul său.

”Am reușit împreună să investim pentru OAMENI mai mult timp, efort, bună credință, responsabilitate și bani în sănătate, decât orice altă echipă din ultimii mulți ani. De aici poate și cuvântul istoric!”, a continuat acesta.

Evenimentul a fost unul dedicat tuturor celor care au contribuit la implementarea programului istoric de finanțare a sănătății din România. Medici, manageri de spitale, personal din Ministerul Sănătății dar și jurnaliști au fost premiați simbolic de Ministrul Alexandru Rafila, pentru a marca momentul de bilanț al primilor doi ani din Programul Național de Relansare și Reziliență, aplicat în sistemul sanitar.

”M-am uitat la cei doi profesori ai mei, prof. dr. Dorel Săndesc și prof. dr. Alexandru Rafila și mi-am dat seama cât de mult contează puterea exemplului. De aici cred eu că pleacă totul. Fără exemplu, fără unitate, fără consecvență și putere de muncă, fără ECHIPĂ, România ar fi ratat și de această dată saltul cu adevărat istoric pentru Sănătate”, a postat Alexandru Rogobete pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.