Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Sassu, fost şef TVR, se întoarce la televiziunea publică

tvr

Fost președinte TVR în perioada 2007-2010, Alexandru Sassu, revine în instituția pe care a condus-o, pe funcția de consilier al Doinei Gradea, potrivit paginademedia.ro. Conform surse citate, acesta va fi responsabil cu restructurarea angajaților.

UPDATE: Contactată de STIRIPESURSE.RO, şefa TVR a negat informaţia Pagina de Media. Sassu va lucra la un alt proiect în cadrul TVR şi că la televiziunea publică nu vor avea loc restructurări de personal.

Alexandru Sassu a fost numit la conducerea TVR în iunie 2007. În martie 2010, Sassu a fost demis de Parlament, după mai multe conflicte de-a lungul timpului cu angajaţii TVR. La câteva luni de la numire, a intrat în conflict cu directorul de știri Rodica Culcer.

Alexandru Sassu a acuzat și el ingerințe politice din partea lui Emil Boc în politica editorială a postului. El a spus că Televiziunea Publică nu va fi una depolitizată, atât timp cât premierul Emil Boc îi cere o emisiune săptămânală, la TVR. Președintele Traian Băsescu a refuzat, la vremea respectivă, să vină la vină la emisiuni la TVR "cât timp Sassu este președinte".

Vezi şi: ATENŢIE la lipsa de zinc din organism: Care sunt simptomele şi ce boli pot apărea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.