Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexis Sanchez, jucătorul lui Inter Milano, poate absenta trei luni din cauza unei accidentări suferite la echipa națională a statului Chile

www.sport1x2.ro
Alexis Sanchez

Alexis Sanchez (30 de ani), fotbalistul lui Inter Milano, ar putea absenta trei luni din cauza unei accidentări suferite la echipa națională a statului Chile, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Traian Băsescu aruncă bomba în cazul Caracal: Este și un distribuitor de fete în rețelele internaționale

Extrema sud-americană s-a accidentat în timpul meciului amical Columbia-Chile, disputat sâmbătă, scor 0-0, fiind înlocuit în minutul 88. Într-un comunicat emis de Federația de Fotbal din Chile, se menționează că Sanchez și-a dislocat tendoanele gleznei stângi.

Reinaldo Rueda, selecționerul chilienilor, a anunțat că Sanchez ar putea suferi o intervenție chirurgicală în urma căreia să absenteze aproximativ trei luni de pe teren.

"Sanchez ar putea să fie operat. Clubul său, Inter, va decide. L-am putea pierde pentru două sau trei luni. E păcat, pentru că începuse să joace din nou la Inter și să marcheze. Era foarte fericit și motivat. Trebuie să așteptăm acum", a declarat Ruenda, citat de Sky Sports.

Citește și: Informații incredibile! De unde a fost extras ADN-ul Alexandrei Măceșanu

Alexis Sanchez a fost împrumutat de Inter Milano, în această vară, de la Manchester United, după o perioadă nefastă la clubul din Anglia. În actuala stagiune, jucătorul din Chile a evoluat în patru partide, reușind un gol și o pasă decisivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.