Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Laurențiu, candidat PSD la Senat: România nu mai are nevoie de încă 4 ani ca să își dea seama că Iohannis e un mincinos

Facebook
Alfred Laurentiu

Alfred Laurențiu, candidat PSD la Senatul României, a criticat dur ultima ieșire publică a președintelui Klaus Iohannis care a făcut la scenă deschisă campanie electorală PNL. Alfred Laurențiu susține că președintele a mințit în legătură cu ”România lucrului bine făcut” și cu ”România educată” și că nu mai este nevoie ca românii să mai aștepte alți 4 ani ca să știe că președintele ”e un mincinos”:

”Iohannis promitea, în 2014, o Românie a lucrului bine făcut! Și mulți români l-au crezut. Apoi  România Educată, altă minciună lamentabilă.

În 2019, promitea o Românie normală. O normalitate în care, deși are „Guvernul Său”, în doar un an, ne-a băgat în groapă. Acum, ne spune că abia peste alți patru ani ne va fi mai bine, adică fix când își va încheia mandatul și chiar nu se va mai putea face nimic.

Pe bune, Iohannis? Chiar crezi că mai are nevoie cineva de încă patru ani să se convingă că ești un mincinos cinic?

Stai liniștit! Ne va fi mai bine din 6 decembrie, pentru că PSD va câștiga alegerile și România va redeveni prosperă și oamenii vor avea un trai mai bun.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.